Welkom!

Bedrijvig Soesterkwartier is een nieuw wijkgebonden netwerkinitiatief.

Samen wonen - samen werken - samen netwerken

zondag 18 december 2011

Bedrijvig Soesterkwartier 2011 groot succes

Na wekenlange intensieve voorbereidingen was het gisteren zover: Bedrijvig Soesterkwartier 2011 ging nu écht van start. En wat vonden wij het spannend! Zou er voldoende animo zijn? Zou alles lukken? En tenslotte: zouden wij het voor elkaar krijgen om nieuwe contacten te laten ontstaan? Want daar was het ons tenslotte om te doen: actieve en betrokken Soesterkwartierders bij elkaar brengen, hun een podium te bieden en een gelegenheid om elkaar te inspireren.

En wij kunnen niet anders dan constateren dat wij hierin geslaagd zijn! Met ruim 60 deelnemers werden onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Het enthousiasme spatte ervan af, er werden nieuwe contacten aangeknoopt, oude contacten weer aangehaald. Tips gegeven voor samenwerking, ideen uitgewisseld en zelfs een paar opdrachten gegeven. De masterclass van Sam van Buuren werd met groot interesse gevolgd. En veel van zijn adviezen werden direct in praktijk gebracht: @bedrijvigStkw kreeg er meteen 10 nieuwe volgers bij. En niet te vergeten: er werden maar liefst 5 deelnemers werden verrast met een prijs! 

Zo gauw wij de foto's hebben, zullen wij hier een uitgebreid verslag plaatsen. Zoals beloofd, komt ook de presentatie van Sam van Buuren nog online beschikbaar. Wij zoeken nog naar een manier om dat te realiseren. 

Voor nu wil ik ermee volstaan om iedereen die eraan bijgedragen heeft om dit event tot een succes te maken heel hartelijk te bedanken:

Allen vooraan First Class voor hun fantastische service, en voor het feit dat wij van hun mooie locatie gebruik mochten maken. Onze dank gaat ook naar alle sponsoren voor hun bijdrage; de vrijwilligsters Patricia en Mariska, die samen met Gerben Bontekoe het kinderprogramma verzorgden. En natuurlijk onze gastvrouwen Anette Schlachter en Linde Wilmink voor de hartelijke ontvangst van onze gasten. 

Tenslotte wil ik ook alle deelnemers heel hartelijk bedanken voor hun enthousiaste aanwezigheid. Meer dan eens werd de hoop uitgesproken dat dit event een vervolg gaat krijgen. Een leuker compliment kun je niet krijgen. Dus daar gaan wij mee aan de slag.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze plannen? Of vindt je het misschien leuk om actief mee te doen bij Bedrijvig Soesterkwartier? Stuur een mail naar bedrijvigsoesterkwartier@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten