Welkom!

Bedrijvig Soesterkwartier is een nieuw wijkgebonden netwerkinitiatief.

Samen wonen - samen werken - samen netwerken

zondag 4 maart 2012

Prijsuitreiking winnaares Ballonwedstrijd

Op de eerste contactdag van Bedrijvig Soesterkwartier hadden wij parallel een kinderactiviteit georganiseerd, zodat ook de kinderen van onze deelnemers zich konden vermaken. Onder toeziend oog van Mariska + Patricia werd er gespeeld en geskelterd in Verkeerstuin Amersfoort, en kregen de kinderen een Workshop Striptekenen van Studio Bontekoe

Aan het eind van de middag verzorgde het Amersfoorts Ballonnenbedrijf voor elk kind een wedstrijdballon en een kaartje. Alle kinderen zetten hun naam op de kaart, en de ballonnen werden opgelaten. Ja, en toen werd het spannend. Zouden er kaartjes gevonden worden?

De verraste winnares van de Ballonwedstrijd: Nikki de Haan
"Dat hangt helemaal af van de luchtlagen waar de ballonnen in terecht kunnen komen." Legde meneer Kulik van het Amersfoorts ballonnenbedrijf uit. "Daar valt van tevoren niets over te zeggen."

Afwachten dus... maar na 2 weken kwam er een kaartje terug! De ballon van Nikki de Haan was helemaal tot Praag gevlogen! Zou er nog een kaartje gevonden worden? Inderdaad werd er twee weken later nog een kaart teruggestuurd. De kaart van Patricia werd in Schneeberge gevonden. Een plaatsje in Duitsland, niet zo heel ver van Praag, trouwens. Volgens de regels moet je na het oplaten van de ballonnen 2 maanden wachten, voordat je een winnaar uitroept.  Dat deden wij uiteraard, maar er kwamen verder geen kaartjes terug. 

Nikki was compleet verrast toen Bedrijvig Soesterkwartier voor de deur stond met het winnende kaartje in een lijst, en natuurlijk: de eerste prijs in de vorm van een Cadeaubon voor een abonnement van een kinderblad naar keuze, gesponsoord door Primera (nu: Cigo). Patricia won de 2e prijs: een bosje tulpen. 

Bedrijvig Soesterkwartier feliciteert beide winnaressen van harte!


hier zijn de kinderen druk aan het striptekenen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten