Welkom!

Bedrijvig Soesterkwartier is een nieuw wijkgebonden netwerkinitiatief.

Samen wonen - samen werken - samen netwerken

vrijdag 9 maart 2012

Uitnodigingen Lenteborrel zijn verstuurd

... en de eerste aanmeldingen en enthousiaste reacties stromen al binnen. Wat fijn dat jullie (weer) figuurlijk, en deze keer ook letterlijk ☺ met ons "de boot in" willen!


Wij hebben er veel zin in, en we denken dat wij ook deze keer weer een boeiend programma hebben, waar iedereen die bedrijvig bezig is in het Soesterkwartier zijn voordeel mee kan doen. Lente is het thema, dat wij bij ons volgende event gaan vertalen in: een fris-zakelijke peptalk, verzorgd door marketing-specialist Jan-Henk Bouman en een vrolijke quiz over allerhande wetenswaardigheden uit het bedrijvige Soesterkwartier. En we sluiten de bijeenkomst af met een borrel en de swingende klanken van een "Drijf-in"-disco. Uiteraard zal ook deze keer het populaire onderdeel de "1-minuut-presentaties" niet ontbreken.

We zijn het nog aan het inventariseren, maar we hebben de indruk dat juist de 1-minuut-presentaties al leuke zakelijke contacten hebben opgeleverd. Maar ook hierover horen jullie meer op 28 maart! Onze tip: aarzel niet en meld je aan! En voor wie last heeft van plankenkoorts... een minuut is echt te overzien!

Heb je ook zin om erbij te zijn op 28 maart, maar heb je geen uitnodiging ontvangen? Geen nood: stuur een mailtje naar bedrijvigsoesterkwartier@gmail.com en het komt voor mekaar. Altijd op de hoogte blijven over onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dat kan via mail of door het formuliertje rechts van deze tekst "Subscribe to our mailinglist" in te vullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten